29 maj 2023
19:00

Referat: Reymersholms IK - Västerhaninge IF

Tuff bortamatchen på Zinkens konstgräs mot serieledande Reymers.
Västerhaninge började bäst, spelade fotboll och vände och vred på Reymers. Redan efter 7 minuter 0-1 till Västerhaninge genom Fredrik furst i sin debut i VIF tröjan på pass av Farmin.
Kvitteringen kom, en snygg frispark av Reymers Neo Lind. Vid det här laget inte speciellt rättvist och värre skulle det bli. Inom loppet av 14 minuter stod det helt plötslig 3-1 till Reymers, från ingenstans. Samtidigt fick Mohammed byta med en vadskada. Västerhaninge skulle dock komma tillbaka. Farmin reducerar i den 38:e minuten pass denna gång av Furst som bjöd tillbaka. 3-2 i halvlek.
Andra halvlek var det spel mot ett mål. Total dominans från Västerhaninge men bollen ville inte in. Skulle det åter bli en hedersam förlust trots bra spel och att Västerhaninge var det spelförande laget? I den 93:e kommer kvitteringen av Andrej även denna gång på pass av Furst. Man kan säga att det var minst sagt rättvist även om vi tycker att vi skulle ha haft med oss alla poängen hem. Hursomhelst, vi krigade in i slutet och den här gången gav det resultat.